Festival van het Leren 2010

Van zaterdag 11 tot en met vrijdag 17 september barst het Festival van het Leren weer los. Een landelijk evenement dat tot doel heeft mensen te stimuleren zich verder te ontwikkelen. Het richt zich op volwassenen, in het bijzonder op senioren, allochtonen, gehandicapten, werkzoekenden en lager opgeleiden. Leren is leuk! Daarom laven zij zich aan een breed palet van educatief aanbod. Ze nemen deel aan bijvoorbeeld workshops en excursies of bezoeken informatiemarkten. De activiteiten vinden plaats door het hele land. Participerende organisaties geven informatie over hun opleiding, educatie en vorming mee. Denk hierbij aan roc’s, volksuniversiteiten, bibliotheken, ouderenorganisaties, projecten Leren en Werken, enzovoort.

Wat is het Festival van het Leren?

Het Festival van het Leren is een landelijk evenement dat tot doel heeft mensen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

Voor wie is het Festival van het Leren bedoeld?

Het Festival richt zich op volwassenen, en in het bijzonder op senioren, allochtonen, gehandicapten, werkzoekenden en lager opgeleiden.

Wie doen er mee aan het Festival van het Leren?

Aan het Festival van het Leren doet een breed palet aan organisaties voor opleiding, educatie en vorming mee. Denk aan roc’s, volksuniversiteiten, bibliotheken, ouderenorganisaties, projecten leren & werken enzovoort.

Wat is er te doen?

De deelnemende organisaties geven informatie over hun educatieve aanbod. Ze organiseren bijvoorbeeld informatiemarkten, workshops en excursies. De activiteiten vinden plaats door het hele land.

Bron: Festival van het Leren
Datum: 19 augustus 2010